Over ons

Welkom bij KungFu-Nederland.nl, jouw digitale poort naar de rijke en diverse wereld van kungfu in Nederland. Wij zijn enthousiaste beoefenaars van deze oude vechtkunst. Onze missie is om kungfu toegankelijk te maken voor iedereen in Nederland, of je nu een ervaren beoefenaar bent of net begint aan dit avontuur vol zelfontdekking.

Onze missie

Bij KungFu-Nederland.nl koesteren we een diepe liefde voor de kunst van Kungfu en zijn unieke combinatie van fysieke kracht, mentale discipline en spirituele groei. Onze passie motiveert ons om een platform te creëren waar Kungfu-beoefenaars van alle niveaus samenkomen om kennis te delen, elkaar te inspireren en gezamenlijk te evolueren.

Wat bieden wij?

Overzicht van kungfu scholen

Ontdek de verscheidenheid aan kungfu scholen in Nederland via ons uitgebreide register. Of je nu geïnteresseerd bent in Wing Chun, Tai Chi of een andere stijl, vind de perfecte school in jouw regio om je Kungfu-vaardigheden te ontwikkelen.

Informatie over kungfu

Duik dieper in de rijke geschiedenis, filosofie en diverse stijlen van Kungfu. Wij delen uitgebreide informatie, zowel voor nieuwkomers als de fanatieke beoefenaars, om je een grondiger begrip te geven van de kunst en zijn vele facetten.

Kungfu nieuws in Nederland

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, inzichten en gebeurtenissen in de Kungfu-wereld van Nederland. Onze blogs delen informatie over de sport, evenementen in Nederland en alles wat hierbij komt kijken.

Onderdeel van Vechtsport-Nederland.nl

Kung Fu-Nederland.nl maakt deel uit van Vechtsport-Nederland.nl, een overkoepelend platform gericht op diverse vechtsporten. Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben we de mogelijkheid om de liefde voor Kung Fu te delen en een brug te slaan tussen verschillende disciplines.

Andere sites: